Ilustrate

5 de marti

 

  1. Ziva David va muri! Cum, nu stiti cine e lucratoarea Mossad, de opt ani angajata la NCIS, care ne tine in tensiune ca in alt serial, episodul „Cine l-a impuscat pe JR?“…?!  E doar un personaj, dar cu multi fani („NCIS – Ancheta militara“, difuzat la noi de AXN si de Prima, a fost serialul favorit al Americii acum doi ani si cel mai urmarit in sezonul 2012-13). Actrita titulara, Cote de Pablo, zice ca pleaca, dupa opt ani (pe 24 septembrie, cand se reia in State, am putea afla si cum va parasi serialul). CEO-ul de la NBC da din umeri, neputincios: i-a oferit si mai multi bani, nimic. Fanii incep o campanie la sediile televiziunii din New York si Los Angeles, protesteaza prin filmulete pe YouTube si prin petitii online. Degeaba. Ca serialist vechi, stiu ca asa a fost si cu personajul Kate Todd, in locul careia a venit Ziva. Dupa sezonul doi, actrita Sasha Alexander a plecat. Domnul Bellisario insusi, creatorul serialului, ne-a mintit in fata ca actrita vrea sa devina mama. Si ca urma sa aduca, in locul lui Caitlin, o europeana sau o australiana plina de feminitate si de sexualitalite. Ha! Si a adus o israeliana jucata de o chiliana, iar Kate a fost ucisa de odiosul de Ari! Si in situatia asta insuportabila, imi ziceti ca nu stiu ce pipita a mai pus Ponta la Transporturi?!
  2. „Scumpa Christine Lagarde, te-am crezut o femeie de cifre si te-am descoperit o femeie de litere“, scrie, ucigator de ironic, editorialistul de la „Les Inrockuptibles“, imediat ce au aparut mesajele obsecvioase ale marii doamne catre N. Sarkozy. Ca sa vedeti de ce iubesc eu printul (numarul de revista din care citez e magnific, iar de la Alex Leo Serban incoace nu prea mai pomeneste multa lume de „Inrock“!), adaug si PS-ul, tot nimicitor, al lui Christophe Conte: „FMI nu inseamna Femeie Matura Insatiabila“.
  3. Citesc cu nesat in „Der Spiegel“ ca fileul de wagyu, niste vitici si mai gustoase decat suratele lor nipone din Kobe, ar fi cea mai scumpa carne din lume: 600 de euro kilu′. Nemtii ar fi interesati si ei de carnea asta care se topeste in gura. Iar din Germania pana pe gratarul din curtea unui bloc din Berceni, unde va sfarai pe acorduri de Magic FM, e doar un pas.
  4. „Chestionarul lui George Wayne“ din splendida publicatie „Vanity Fair“ e cumva asemanator cu Chestionarul lui Proust, care incheie mereu revista, doar ca mai incisiv: intrebari despre pierderea virginitatatii, celibat, placeri vinovate. Din fericire, modelul nu poate fi copiat in Romania, deoarece nu-mi imaginez ce vedeta ar raspunde la „care e cel mai scarbos lucru pe care l-ai bagat in gura“. In plus, acolo raspunsurile se dau in scris, de mana, cu rugamintea de a fi citete.
  5. Intr-un interviu bizar, dar real, aparut pe YouTube, Matt Damon sustine ca n-a citit tot ce a varsat Edward Snowden (vai, exclama Drudge Report, nici tu, „Bourne“?!). Dar ca, orisicat, Snowden e „un tip constiincios“. Asta-i lumea in care traim: constiinciozitatea e rasplatita cu cel putin o luna si jumatate de stat in zona de tranzit a unui aeroport dintr-o tara aflata, la randul ei, intr-un interminabil tranzit spre democratie.
Anunțuri
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s